Site Loader

Det å reise til et eksotisk sted er noe mange drømmer om – også jeg. Det å komme vekk fra det dagligdagse der hjemme for å hvile å slappe av med sol og varme er noe veldig mange mennesker synes er topp. Mange liker selvfølgelig en blanding – alt til forskjellige tider på året. En dag i alpinbakken med strålende sol fra klar blå himmel nøt jeg mange ganger i mine yngre dager. De skiene er lagt på hylla nå og det er eventuelt kun «bortoverskiene» som kan komme frem en gang imellom.

Det finnes altså mange måter å feriere på, men når det kommer til den absolutte favoritten så er det sol og varme på en eksotisk plass som gjelder for meg.

Hvor

Spørsmålet kommer jo opp hver eneste gang man skal begynne å finne ut av hvor neste feriereise skal gå. Det er like vanskelig hver eneste gang. Jeg har ikke reist rundt så mye og har vært ganske ensporet av meg, men drømmer har jeg og elsker å «reise på internett». Denne gangen er det et hotell i Mexico som har fattet min interesse. The Secret Marquis Los Cabos heter hotellet og ligger i Los Lobos. Dette hotellet ligger på vestkysten av Mexico og ligger bare få meter fra vannet og Sea of Cortez. Her finnes alt man kan tenke seg for å koble av en helg eller en uke eller hva som er din ferietid og ønske. Dette enestående hotellet byr sine gjester på en alt inklusivt opphold. Og for noen er det en stor fordel – når man reiser på ferie for å koble ut og slappe av – at dette hotellet er barnefritt. Altså ingen unger som løper rundt og lager støy når du ligger på din solseng og nyter av solen og en iskald drikke ved din side. Denne typen konsept blir det bare mer og mer populært. Jeg har fortsatt til gode å reise på en slik ferie, men er absolutt ikke fremmed for å gjøre det en gang inn i fremtiden. Låter som en fin måte å koble helt av uten å måtte tenke penger hele ferien.

Og det at det var barnefritt hotell var en av de avgjørende årsakene til at jeg valgte dette hotellet inn på min drømmeliste over plasser jeg svært gjerne ønsker å besøke. Jeg har ingenting imot små barn, men noen ganger er det veldig godt å slippe kjas og mas rundt seg for en periode.

Sysselsetning

Hotellet ligger ikke langt fra San Jose Del Cabos Internasjonale flyplass så det er enkelt å komme seg på plass enten ved å ta en taxi eller om du har leid bil. Når du så har sjekket inn på rommet er tiden inne for å utforske området litt. Du finner flere golfbaner i området om du er golfspiller. Det er strender nesten så langt øyet rekker rett nedenfor hotellet og det er flere typer utendørs aktiviteter du kan sysselsette deg med om du kjeder deg litt en av dagene i ferien. Eller du kanskje bare vil ligge på en solseng ved bassengkanten eller på stranden.

Hotellet

Marquis Los Cabos er som nevnt et all-inklusive Resort and Spa. Hotellet har 235 suiter, hvorav 5 av de er Master suiter. En av suitene er en Presidental Suite og er på kun 260 kvadratmeter. Alle rom har havutsikt og enten balkong eller terrasse til rommet.

Det finnes 3 forskjellige bassenger utendørs, det er restauranter og mange forskjellige lounger og barer. Så lenge du er gjest på hotellet så er det servitører tilgjengelig for deg enten du er ved bassenget eller om du er på stranden. Romservice er også tilgjengelig døgnet rundt.

Alle rommene er innredet i moderne meksikansk stil med elegante baderom som er dekt med marmor fra gulv til tak.

Innleggsforfatter: Li